Нардепи у фракції ПР створюють антикризову групу

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 20.02.2014 13:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22869

Депутати фракції Партії регіонів створюють всередині фракції антикризову депутатську групу для врегулювання політичної кризи в країні, яке потрібно почати з переобрання і спікера.

Про це заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook народний депутат від ПР Сергій Тігіпко.

«Депутати фракції Партії регіонів заявляють про створення всередині фракції антикризової депутатської групи. Ми запрошуємо всіх народних депутатів, незалежно від їх партійності, приєднатися до спільної роботи з реалізації заявлених кроків у парламенті», - написав Тігіпко.

Крім того, у зв’язку з нездатністю української влади контролювати ситуацію на вулицях, Тігіпко вважає за необхідне негайно змінити спікера і призначити на цю посаду депутата від опозиції, а також терміново обрати прем’єр-міністра, кандидатура якого буде підтримана всіма фракціями.

Регіонал також пропонує створити слідчу депутатську комісію із розслідування всіх порушень, які призвели до людських жертв.

Як повідомлялося, раніше у центрі Києві відновилося активне протистояння протестувальників з силовиками. Активісти Майдану відтіснили силовиків від Жовтневого палацу.

За повідомленням журналістів, які наразі перебувають під парламентом, з-під Ради евакуюєть "Беркут" у бік станції метро Арсенальна.

Працівників парламенту також терміново евакуювали з приміщення Верховної Ради

Серед протестувальників точилися розмови про можливий наступ на ВР.

Згодом прес-служба парламенту повідомила, що засідань Ради 20 та 21 лютого у не буде зв’язку з «консультаціями лідерів фракцій з керівництвом ВР".



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.