СБУ оцінила спіч соціалістичного нардепа Волги

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 2.03.2007 19:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2287

Служба Безпеки України миттєво відреагувала на публічну заяву соціаліста-нардепа Василя Волги, коректно нагадавши обранцю, що в державі все ще існує Закон.

Відповідно до Конституції України в нашій державі діє чіткий визначений Законом порядок задіяння силових структур, наголошується у заяві СБУ.

Будь-які заяви політиків щодо застосування правоохоронних органів всупереч чинного законодавства є антиконституційними.

Служба безпеки України закликає представників всіх політичних сил до неухильного дотримання принципу законності та поваги до Основного Закону України.

СБУ нагадує, що використання силових структур у політичних цілях заборонено законодавством нашої держави.

Як ми повідомляли раніше, сьогодні секретар Комітету із законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, член СПУ Василь Волга публічно заявив, що у разі видання Президентом Указу про дострокові вибори народних депутатів України, парламент не виконає Указ і застосує війська МВС, які очолює міністр-соціаліст.

“Буде все дуже просто: відразу після видання цього указу, всі центральні органи виконавчої влади беруться під жорстку охорону військами МВС. Більше того, після видання цього указу буде прийнято термінове рішення Верховної Ради про те, що ВР не визнає указів Президента легітимними” - заявив в інтерв'ю нардеп Волга.

“Про цей сценарій, можливо, іншими словами, говорили і Микола Азаров, і Раїса Богатирьова, і прем'єр, і голова ВР. Ми виконувати ніякого указу про розпуск парламенту не будемо. Війська МВС відпрацюють відповідно до Конституції, зберігаючи громадський спокій і конституційний порядок у країні”. - наголосив народний депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.