Янукович висловив готовність провести дострокові вибори

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 20.02.2014 22:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22877

Вибори Президента можуть бути проведені в Україні вже цього року. Янукович згоден на “дорожню карту”, запропоновану трьома главами МЗС ЄС на переговорах.

Президент України Віктор Янукович висловив готовність в переговорах з послами ЄС про проведення дострокових виборів в цьому році.

Про це повідомляє інформагентство Reuters з посиланням на слова прем’єр-міністра Польщі Дональда Туска.

"Вимальовуються шанси на компроміс по скороченню терміну правління президента і парламенту, розробки нової конституції протягом декількох місяців і створення нового уряду України протягом кількох днів", - повідомив раніше близьке до переговорів джерело з польської сторони.

Раніше в четвер глави Мзс Польщі, Німеччини та Франції провели майже п’ятигодинні переговори з Президентом Януковичем, перед цим зустрівшись з лідерами опозиції. Після переговорів з Януковичем, три міністра ЄС мають намір ще раз обговорити досягнутий результат у п’ятницю.

Вони знову зустрінуться з Яценюком, Кличком та Тягнибоком щоб узгодити "дорожню карту", запропоновану Януковичу, що включає три вищеперелічені пункти - нову Конституцію, новий Кабмін і дострокові вибори президента і парламенту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.