У переддень зібрання у Харкові СБУ попередила сепаратистів про жорсткі заходи

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.02.2014 21:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22891

Кризова ситуація в Україні активізувала сепаратистські настрої певних керівників місцевого самоврядування політичні організації, які вже вступили у перемовини з іноземною державою.

Про це повідомила прес-служба СБУ.

Ситуація, яка склалася на сьогодні в Україні, свідчить про спроби окремих політиків, представників органів місцевого самоврядування, лідерів громадських об’єднань, радикально налаштованих осіб, створити підґрунтя для ескалації громадянського конфлікту, поширення автономістських і сепаратистських настроїв серед населення, що може призвести до припинення існування нашої держави як унітарної та втрати нею державного суверенітету.

Окремі депутати різних рівнів розпочали вести сепаратні переговори з представниками іноземних держав. Вже відкрито відбуваються консультації про можливий розділ країни на декілька частин у порушення порядку, встановленого Конституцією України.

Це може призвести до ескалації протистояння між різними верствами населення, розпалювання національної чи релігійної ворожнечі та військового конфлікту.

Зважаючи на викладене, Службою безпеки вживатимуться жорсткі заходи з припинення посягань на територіальну цілісність і недоторканність України та притягнення причетних до такої діяльності осіб до кримінальної відповідальності.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.