В уряді всі працюють у штатному режимі

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 22.02.2014 15:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22893

Ситуація в країні залишається контрольованою, уряд працює в нормальному режимі.

Кабінет Міністрів України працює у нормальному режимі і забезпечує передачу влади новопризначеному Верховною Радою України керівництву уряду, йдеться у суботу, 22 лютого в повідомленні прес-служби Кабмина.

Раніше, у суботу Верховна Рада прийняла постанову, згідно з якою, новообраний голова Верховної Ради України Олександр Турчинов буде координувати роботу Кабінету міністрів до формування коаліційного уряду.

"Після прийняття рішення Верховною Радою щодо нового керівництва уряду нині діючий уряд забезпечить передачу влади в повній відповідності з чинною Конституцією та законодавством", - йдеться в повідомленні.

Уряд підкреслює, що ситуація в Україні залишається контрольованою. "Враховуючи розвиток подій в Україні впродовж останніх днів і годин Кабінет Міністрів України наголошує, що ситуація в Україні залишається керованою і в рамках легітимного законодавчого і нормативного простору", - йдеться в повідомленні.

"Верховна Рада залишається вищим законодавчим органом, який працює в рамках своїх повноважень. Кабінет Міністрів і Міністерство фінансів працює в нормальному режимі і забезпечує виконання своїх функцій і завдань", - йдеться в повідомленні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.