Факти свідчать, що Путін або не володіє інформацією, або збрехав

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 4.03.2014 19:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22967

Всупереч заявам російського Президента, ВМС України блокуються саме військами РФ, а не якоюсь «місцевою самообороною».

Про це йдеться у зверненні командування Севастопольської бригади надводних кораблів, екіпажів кораблів ВМС України «Славутич» і «Тернопіль» до світових інформаційних компаній і засобів масової інформації.

«Коментарі» публікують цей документ повністю.

«Ми, військові моряки Українського флоту, уважно вислухали позицію та думки Президента Російської Федерації В.В. Путіна, озвучені ним під час прес-конференції, проведеної в Москві 4 березня 2014 року.

Під час зустрічі, спілкуючись з журналістом компанії «Рейтер», Президент Росії тонко підмітив, як вміння викручуватися і ухилятися від відповіді притаманне дипломатам. Але ми люди військові і, як відомо, нам притаманна особливість говорити і діяти прямо, після того як дипломати вичерпують взаємні доводи.

Виходячи з цього, ми вважаємо себе правомочними звинуватити Президента Російської Федерації в неприкритій брехні. Брехні, яка стосується безпосередньої участі Збройних Сил Російської Федерації в тих подіях, які протягом останніх кількох діб і сьогодні відбуваються на території Автономної Республіки Крим та місті Севастополі.

Зараз військові кораблі Військово-Морських Сил України «Тернопіль» і «Славутич», що знаходяться безпосередньо в Севастопольській бухті, блоковані бойовими кораблями і суднами Чорноморського флоту ВМФ Росії на кожному з яких знаходяться підрозділи морської піхоти, кількістю до одного взводу озброєні автоматичною зброєю і у відповідній екіпіровці.

Пам´ятаючи зауваження пана Путіна В.В. про те, що подібну форму одягу та спорядження можна придбати в будь-якому магазині, користуючись нагодою хотілося б поцікавитися в якому саме, а так само де в порушення законодавства України можна придбати автоматичну зброю, бойові пістолети і гранатомети. Заодно нагадати, що жоден із підрозділів Збройних Сил України, дислокованих у Криму залишившись вірними почуття обов´язку і Військової Присяги на ВІРНІСТЬ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ не здала жодної п´яді території військових частин і довірену їм зброю, тим більше в такій кількості.

У відповідь на всі інсинуації, брудний потік брехливої інформації з вуст брудних політиканів і підкуплених ними журналістів ми: офіцери, мічмани, старшини та матроси Військово-Морських Сил Збройних Сил України відкрито заявляємо, що будемо чесно і до кінця виконувати свій військовий обов´язок, захищаючи свою країну і народ України, як робимо це всі роки незалежності, не за посади і зарплати, а тому що це наша земля і для нас дороге життя кожної людини, що живе на цій землі, до якої б національності вона не належала.

Особовий склад бригади надводних кораблів
4 березня 2014 року, місто Севастополь»

Як повідомлялося раніше, у вівторок, 4 березня, на прес-конференції, присвяченій Україні, Владімір Путін заявив, що збройні сили Росії не беруть участі у блокуванні українських військових частин у Криму. За його словами, українські військові частини блокуються силами місцевої самооборони, до підготовки якої Росія не має ніякого відношення.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.