Примітивна пропаганда? Міністр оборони РФ заявив, що в Криму немає жодного російського військового

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 5.03.2014 13:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22973

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу назвав провокацією фотографії військової техніки в Криму з російськими номерними знаками.

Про це повідомляє «Інтерфакс».

Російський міністр також назвав «повною нісенітницею» відеозаписи із зізнаннями людей у формі без знаків розрізнення в тому, що вони - російські військовослужбовці.

У відповідь на запитання журналістів, чи є в Криму російські війська, Шойгу заявив: «Ні, абсолютно». Він додав, що «поняття не має», звідки в загонів самооборони півострова сучасні броньовики «Тигр» і «Рись», що стоять на озброєнні російської армії.

Як повідомлялося раніше, в Євпаторії чоловік в формі без розпізнавальних знаків зізнався журналістам, що він і його колеги - російські військовослужбовці, а не кримська народна самооборона.



Також повідомлялося, що російські військові хочуть в Євпаторії розгорнути свій зенітно-ракетний комплекс «Бук» на території української військової частини.

Крім того, сьогодні вранці на корветі «Тернопіль» ВМС України, що перебуває поблизу Севастополя, була оголошена бойова тривога. Сьогодні в одеський порт прибув фрегат «Гетьман Сагайдачний» під державним прапором.

Нагадаємо, напередодні на прес-конференції президент Росії Владімір Путін заявив, що озброєні військові у Криму - це не російські війська, а місцева самооборона.

Від «Аратти»: Міністр оборони РФ проголошуючи подібні заяви щодо людей у військовій формі фактично:

- повідомляє всім країнам світу, що влада РФ не здатна контролювати обіг сучасної військової техніки та озброєнь;

- фіксує факт знаходження на території АР Крим незаконного, озброєного сучасними озброєннями російського виробництва, військового формування, яке використовуючи зброю, захопило владу автономії, атакує військові частини ЗС України. При цьому, очевидно, що зазначені бойвики, в формі російських ЗС зі знаками розпізнавання чи без них прибули і прибувають на територію України саме з території Росії;

- повідомляє всім країнам світу, що або не здатна контролювати власну територію, а значить ставить під сумнів можливість контролю ядерної зброї, або є базою з підготовки озброєних міжнародних терористів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.