Кияни перекрили рух, протестуючи проти свавілля Черновецького

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 4.03.2007 17:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2298

У Подільському районі Києва місцеві мешканці перекрили рух транспорту по вулиці Вишгородській під залізничним мостом, протестуючи проти будівництва автозаправної станції.

Пікетники тримають плакати "Ні АЗС!" і не пропускають автомобілі та громадський транспорт. По обидва боки від мосту утворився величезний затор.

Пікетники відмовляються на прохання співробітників ДАІ припинити акцію. В акції беруть участь близько 30 осіб.

Від “Аратти”: діючий мер столиці разом із своїми подєльніками роздали різноманітним забудовникам сотні гектарів священої київської землі. При тому нічого не береться у розрахунок: ні те, що руйнується історичний ланшафт чи заповідні природоохоронні зони, ні те, що знищуються безцінні археологічно-культурні пласти. Разом із столицею цинічно нищиться історія українців.

А про такі “дрібнички”, як думка громадян, які мешкають у зонах новобудов, котрі, до того ж, порушують санітарні норми щільності забудови міста, взагалі не йдеться.

Як ми повідомляли раніше, вже близько десятка ініціативних груп громадян намагалися зареєструвати свою ініціативу щодо місцевого референдуму про довіру меру. Проте, підконтрольні Черновецькому чиновники відхилили всі подані документи.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.