Путін оперативно провів нараду, почувши про рішення парламенту АР Крим

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 6.03.2014 15:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22980

Президент РФ обговорив ситуацію в Україні з урахуванням прийнятого в четвер Верховною Радою Криму рішення звернутися до президента РФ і Федеральних зборів про входження до складу Росії, повідомляє прес-служба Кремля.

«Владімір Путін провів оперативну нараду з постійними членами Ради Безпеки. На нараді обговорювалася ситуація в Україні, в тому числі з урахуванням прийнятого сьогодні Верховною Радою Криму рішення», - йдеться у повідомленні.

У нараді взяли участь голова уряду Дмітрій Медвєдєв, голова Ради Федерації Валєнтіна Матвієнко, голова Державної Думи Сєргєй Наришкін, керівник адміністрації президента Сєргєй Іванов, секретар ради безпеки Ніколай Патрушев, міністр внутрішніх справ Владімір Колокольцев, міністр оборони Сєргєй Шойгу, директор Федеральної служби безпеки Александр Бортніков, директор служби зовнішньої розвідки Міхаїл Фрадков і постійний член Ради Безпеки Боріс Гризлов.

Подробиці наради не повідомляються.

Парламент Криму 6 березня прийняв рішення про вступ до складу Російської Федерації. При цьому депутати призначили референдум про статус півострова на 16 березня, тоді як спочатку референдум планувався на 25 травня, потім терміни перенесли на 30 березня.

Жителям буде запропоновано відповісти на питання, чи повинна автономна республіка залишитися у складі України, чи приєднатися до Росії. Голова Верховної ради Криму Володимир Константинов згодом пояснив, що референдум повинен закріпити рішення парламенту про входження до складу РФ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.