Ігор Коломойський власним коштом заправить паливом військову техніку Сходу і Півдня України

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.03.2014 15:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23021

Очільник Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський особистим коштом забезпечить паливом всі військові частини на Сході і Півдні України.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише головний редактор видання Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

«Сьогодні до губернатора Дніпропетровської області звернулися начальники оперативного командування "Південь" - що здійснює управління військовими частинами в 11 областях, на Сході і Півдні України. Військові частини отримали наказ відправлятися на маневри, але у кількох частин паливо для виконання наказу відсутнє. Взагалі. Губернатор зібрав нараду, яка тривало близько 3 годин. Результат - всі частини швидкого реагування будуть забезпечені пальним. Будуть заправлені СОТНІ бойових машин. Всі бойові вертольоти», - пише Бутусов.

«Кожна військова частина отримала маршрут висування до найближчих бензозаправкам, заправники приїдуть на аеродроми - так що завтра на деяких дніпропетровських заправках будуть дуже незвичайні черги. Складений маршрут руху військових колон, графік безперебійних поставок і постачання», - пише журналіст.

«І необхідне уточнення: військова махіна запущена на особисті кошти губернатора Дніпропетровської області. Виконання рішення губернатор контролює особисто», - уточнив Бутусов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.