Аваков обіцяє 3 квітня оприлюднити прізвища підозрюваних у розстрілі Євромайдану

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 31.03.2014 12:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23111

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков обіцяє оприлюднити проміжний звіт про розслідування справи про масові вбивства на Майдані 3 квітня.

Про це Аваков написавна своїй сторінці у Facebook.

"У четвер, вважаю, будемо з Генпрокурором і главою СБУ мати можливість надати проміжний звіт про розслідування справи про масові вбивства. Покажемо і розповімо те, що не зашкодить процесу подальшого слідства. У тому числі - відкриємо інформацію і про затриманих підозрюваних. У тому числі, як зі складу правоохоронних органів, так і зі складу організованих кримінальних банд. Доповім і про завершені епізодах розслідування, з тих, якими займається слідчі МВС", - написав Аваков.

Як повідомлялося раніше, Генпрокуратура встановила особи снайперів, які стріляли в активістів Майдану. За словами генпрокурора Олега Махніцького поки назвати їх приз віща в інтересах слідства не можна, але вони громадяни України.

Нагадаємо, за даними медичної служби Майдану, під час сутичок 20 лютого в Києві було вбито більше 70 осіб. Більшість людей були вбиті снайперами прицільними пострілами у серце, голову та шию. Причому снайпери стріляли по людям, які не мали ані зброї, ані засобів захисту.

Загалом за даними МОЗ, станом на 11 березня 2014 року з 30 листопада 2013 року померли 102 учасники Майдану. 23 березня помер ще один активіст Майдану, який постраждав під час сутичок в центрі Києва - Гаджа Петро.





 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.