Хроніки окупації. Озброєний російський окупант розстріляв беззбройного українського офіцера

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 7.04.2014 10:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23147

У неділю ввечері у Криму російський військовослужбовець розстріляв українського офіцера, який зберіг присягу на вірність народу України.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

«Зокрема , в смт. Новофедорівка (Сакський район) в 23:45 двома пострілами впритул російським військовослужбовцем молодшим сержантом Зайцевим Е.С. в своїй кімнаті в офіцерському гуртожитку був застрелений військовослужбовець в/ч1100 майор К. , який готувався до виїзду на материк», – написав Тимчук.

Він також повідомив, що присутнього в цій кімнаті капітана Артема Єрмоленка побили і вивезли в одну з військових частин, контрольовану росіянами. Окупанти забрали також тіло загиблого українського майора, написав Тимчук.

Інформацію про розстріл українських військовослужбовців підтвердив і керівник медіа-центру Міноборони Владислав Селезньов на своїй сторінці у Facebook.

«В результаті конфлікту між українськими офіцерами і російськими солдатами пострілами з автомата був убитий майор Станіслав Карачевський. Вбивство сталося на 5 поверсі гуртожитку де проживав український військовий персонал сакської авіабази. Капітан Артем Ярмоленко відвезений слідчим відділом РФ до Севастополя. У офіцерів залишилися по двоє дітей. Планувалося що 9 квітня Карачевський і Ярмоленко мали вибути на материкову частину України. Українські офіцери були без зброї», – зазначив Селезньов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.