Російські “гастролери” і місцеві найманці захопили приміщення СБУ у Донецьку

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 7.04.2014 11:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23148

Сепаратисти захопили будівлю Управління СБУ в Донецьку.

Про це "ОстроВу" повідомив очевидець.

Ця інформація підтверджується записом так званого "Народного ополчення Донбасу" в соціальних мережах.

"Активісти Народного ополчення Донбасу у 03:32 ранку організовано, за 15 хвилин захопили СБУ Донецької області. В даний момент йде ревізія архівно-документальної бази та матеріально-технічного комплексу. Активісти Народного ополчення Донбасу зміцнюють периметр будівлі, організовують вогневі точки і готуються до відповідних штурмових дій з боку київської хунти", - йдеться в повідомленні.

Водночас проросійські сепаратисти за ніч зміцнили барикади з автомобільних покришок та колючого дроту на сходах захопленої напередодні Донецької обласної державної адміністрації, повідомляє кореспондент "ОстроВа".

Зараз під стінами будівлі ДонОДА знаходиться близько 150 осіб, багато з яких озброєні кийками, битами та щитами, віднятими в неділю у співробітників міліції. Обличчя сепаратистів приховані масками та балаклавами. Також на сходах і клумбах лежать гори каміння для самооборони.

На флагштоку поряд з ДонОДА, а також над самим будівлями майорять державні прапори РФ.

Як повідомлялося раніше, у неділю, 6 квітня Донецька обласна адміністрація була захоплена проросійськи налаштованими сепаратистами. Вони повністю зайняли будівлю, включаючи кабінет голови ДонОДА Сергія Тарути. Міліція захопленню не перешкоджала.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.