У Харкові звільнили від сепаратистів ОДА і телевежу

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 8.04.2014 11:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23155

Спецпідрозділ “Ягуар” звільнив Харківську обласну державну адміністрацію від сепаратистів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від "Батьківщини" Микола Княжицький з посиланням на слова міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"Говорив з Аваковим. У Харкові пройшла антитерористична операція. Затримали 70 порушників. Вони вже у київських та полтавських СІЗО. Діє "Ягуар" з центральної України. Діє професійно - без пострілів і жертв. Готові діяти скрізь на сході, нейтралізуючи злочинців", - написав він.

Харківська регіональна передавальна телевежа, яку вчора намагалися захопити проросійські налаштовані активісти, знаходиться під контролем міліції.

Про це повідомили у Відділі зв’язків із громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області.

«7 квітня невідомі особи прийшли з намірами в ультимативній формі звернутися до її керівництва, щоб відновити мовлення російських телеканалів. Завдяки своєчасному втручанню в дану ситуацію працівників міліції конфлікт вдалося швидко локалізувати», - йдеться в повідомленні.

Інформація про цю подію надійшла до чергової частини Дзержинського райвідділу міліції вчора, 7 квітня, близько 22.00. За вказаною адресою негайно вирушило керівництво райвідділу та слідчо-оперативна група.

«Правоохоронці поспілкувалися з активістами та довели їм, що свою громадянську позицію необхідно проявляти виключно в правовому полі. Під час переговорів було досягнуто позитивний результат. Громадяни погодилися оформити свої вимоги у письмовій формі та надати керівництву передавальної телевежі для прийняття відповідного рішення», - зазначили в міліції.

Наразі працівники міліції забезпечують охорону громадського порядку як на території телевежі, так і навколо неї.

Як повідомлялося раніше, вчора, 7 квітня, ввечері проросійськи налаштовані молодики захопили студію місцевого телеканалу АТН. Вони мали намір вийти у прямий ефір та звернутися до громадян.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.