Навіть мер Донецька помітив серед сепаратистів російських “гастролерів”

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 8.04.2014 14:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23158

Мер Донецька Олександр Лук’янченко переконаний, що серед сепаратистів, які захопили ОДА, велику частину становлять не мешканці міста, а гості.

Про це Лук’янченко повідомив журналістам 8 квітня під час прес -конференції.

"Дуже багато іногородніх!", - сказав Лук’янченко.

Він розповів, що колеги з Донецької міськради на вихідні, коли сепаратисти прийшли під будівлю ОДА, чули, як вони вголос дивувалися, що у Донецьку "залізні люки" на каналізації.

Лук ’янченко також зауважив, що відстежити і не допустити сепаратистів у місто вкрай складно: їх "привозять маршрутними таксі по 5, максимум 7 людей".

"Ми знаємо з яких міст приїжджають " , - додав він без уточнень.

Як повідомлялося раніше, також Лук’янченко повідомив, що сепаратисти перекривають мешканцям Донецька газ, щоночі підпалюють автомобілі та намагалися захопити громадський транспорт, щоб перетворити частину тролейбусів у барикади.

Нагадаємо, сепаратисти, які 6 квітня захопили будівлю Донецької ОДА, продовжують перебувати всередині будівлі та планують використовувати жінок і дітей у якості живого щита під час можливого штурму ОДА.

За інформацією джерел Тиждень.ua, сепаратистські акції у Донецьку та Луганську відбуваються не за прямої підтримки Росії, а за прямого сприяння олігарха Ріната Ахметова та лідера парламентської фракції ПР Олександра Єфремова. Єфремов інфомацію щодо себе заперечує.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.