Міноборони визнало факт захоплення української бойової техніки російськими диверсантами

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 16.04.2014 20:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23200

На Донеччині російськими диверсійно-терористичними групами і місцевими екстремістами захоплено кілька зразків бронетехніки Збройних Сил України.

Сьогодні, 16 квітня, до міста Краматорськ у Донецькій області увійшли шість одиниць бронетехніки Збройних Сил України (БМД), які діяли за планом антитерористичної операції.

У центрі міста рух колони заблокували місцеві жителі, серед яких були помічені представники російських диверсійно-терористичних груп. В результаті блокування екстремісти захопили техніку, і колона направилась у бік Слов’янська.

Станом на 15.00 16 квітня бронетехніка розташовується неподалік від однієї з адміністративних будівель в центрі Слов’янська. Поблизу неї перебувають озброєні особи у військових одностроях, які не мають відношення до Збройних Сил України.

Інформація щодо місця перебування українських військовослужбовців уточнюється.

Між тим, у Краматорську колона української техніки з трьох БМД вирвалася з блокади проросійських сил, про це повідомляє Громадське. ТБ.

Місцеві пустилися в погоню на чотирьох авто та квадроциклі.

Як передають місцеві жителі, український війсковий дістав гранату, зірвав чеку та наказав людям, що блокували техніку, розійтися.

Колона вирушила убік краматорського аеродрому. Українські БМД переслідує автобус із 30-ма озброєними терористами. Почалася перестрілка. Колона розвернулася та поїхала убік Дружківки.

Колона звернула в поле між Краматорськом та Дружківкою. Автобус продовжує переслідування. Наші військові відкрили попереджувальний вогонь із бортових гармат.




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.