Російський спецназ вільно пересувається Донеччиною, а всі дороги контролюють сепаратисти

Автор/джерело -  © ТСН.ua



Дата публiкацiї - 19.04.2014 01:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23216

Блокпостів на межі Харківщини і Донеччини стає все більше. Знімальну групу 1+1 сепаратисти не пропустили через блокпост у Слов’янську.

Російський спецназ нині подорожує дорогами Донеччини фактично без перешкод

Ситуація на кордоні Донецької та Харківської областей зараз нагадує ту, що місяць назад спостерігалась на кордоні між Херсонщиною та Кримом, повідомляється у спецвипуску ТСН.

Окрім потужних великих блокпостів, що облаштували на усіх стратегічних автомагістралях і українські силовики, і, з боку Донеччини, сепаратисти за підтримки російського спецназу, усі маленькі дороги, сільські стежки та мало-мальськи проїзні шляхи, які ведуть у бік Донецької області, тепер перекриті кордонами проросійськи налаштованих людей. Частину таких кордонів контролюють лише місцеві - цивільні з георгіївськими стрічками.

Інша і більша кількість блокпостів, переважно на в’їздах до райцентрів і великих міст Донеччини, знаходяться ще й під кураторством бійців у зелених камуфляжах та зі зброєю. Зараз остаточно зрозуміло, що ці бійці належать до спецпідрозділів, підпорядкованих Головному розвідувальному управлінню російського Генштабу.

На дорозі між Слов’янськом та Артемівськом – приблизно посередині цього перегону Ростовської траси - російський спецназ нині подорожує дорогами Донеччини фактично без перешкод.

Знімальна група ТСН побачила, що колону армійців супроводжував автомобіль української Державтоінспекції але даішників у ньому не було, натомість – сиділи четверо бійців у камуфляжах та з автоматами. Слідом рухався БТР із десантом на броні - приблизно відділення у повній бойовій екіпіровці. Далі КАМАЗ – так само забитий диверсантами у балаклавах. Колону замикав армійський УАЗ з донецькими номерами і пів-десятком бійців всередині.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.