Прем'єр Янукович і Президент Ласло Шойомом обмінялися загальними фразами

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 7.03.2007 11:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2324

Вчора, під час офіційного візиту до Будапешту Прем’єр-міністр України Віктор Янукович зустрівся з Президентом Угорської Республіки Ласло Шойомом.

Під час зустрічі Глава українського Уряду відзначив, що поновлення роботи Міжурядової комісії з економічного співробітництва дозволить активізувати двосторонню співпрацю в економічній сфері, повідомляє прес-служба уряду.

Віктор Янукович також позитивно оцінив обсяг зростання товарообігу, відзначивши, що минулого року він досяг 2 млрд. доларів, збільшившись на 30%.

У свою чергу Президент Угорщини підкреслив, що Будапешт вітає успіхи української економіки. Ласло Шойом відзначив, що візит керівника Уряду України до Угорщини свідчить про зростаючу позитивну динаміку щодо двох країн.

Під час розмови Віктор Янукович та Ласло Шойом обговорили процес підготовки Угоди про співробітництво між Україною та ЄС, питання співпраці в енергетичній сфері, зокрема щодо транспортування енергоносіїв, а також транскордонного співробітництва.

Президент Угорщини підкреслив, що Будапешт підтримує євроінтеграційні прагнення України. “Угорщина робитиме все від неї залежне, щоб поглиблена Угода, що готується між Україною і ЄС, наблизила Київ до Європейського Союзу”, - запевнив Ласло Шойом.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.