4 травня на Майдані в Києві може готуватися провокація під виглядом «віча»

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 4.05.2014 11:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23270

Ініціатор проведення віча на Майдані в Києві 4 травня досі залишається анонімним, жодна з відомих організацій Майдану з такою ініціативою не виступала.

Про це йдеться на сторінці спільноти Maidan Press Center у Facebook.

«Викликає занепокоєння, що анонімні сили з невідомою метою намагаються організувати масові збори людей на Майдані. До того ж ніхто не звертався до персоналу сцени для організації її роботи», – ідеться в повідомленні Maidan Press Center.

За інформацією спільноти, за розміщення оголошення про проведення віча на Майдані 4 травня невідомі особи пропонують по 1000 гривень за одне оголошення.

«Інше джерело повідомляє, що завтра з Майдану має виокремитися группа спеціально підготовлених та завчасно приведених на територію Майдану бойовиків в кількості 500-800 людей. Ці бойовики мають завдання організувати захоплення урядових будівель зі зброєю в руках та «коктейлями Молотова». Картинка має виглядати так, що це ніби активісти Майдану, які незадоволені діями чинної влади пішли на штурм урядових установ. Такі дії мають на меті паралізувати роботу центральних органів державної влади в Україні в період проведення АТО на Сході та на Півдні», – повідомляють в Maidan Press Center

Активісти закликають киян бути уважними та обережними, не піддаватися провокаціям.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.