У парламенті відбувається закрите засідання

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 6.05.2014 12:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23283

Закрите засідання Верховної Ради України розпочалося.

На засіданні розглядатиметься питання «Про заслуховування інформації посадових осіб у зв’язку з проведення антитерористичної операції на Сході України та дестабілізації ситуації на Півдні України».

Також передбачається розгляд питань щодо проведення всеукраїнського консультативного опитування 25 травня 2014 року і щодо фінансування цього опитування.

Крім того, депутати розглянуть питання щодо удосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації.

Також сьогодні парламент планує розглянути законопроект про внесення змін до ст. 6 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантій їх соціального захисту”.

Не виключено, що питання, які стосуються заслуховування інформації щодо ситуації на Сході та Півдні України, розглядатимуться у відкритому режимі.

На початку засідання стався скандал.

Депутат від фракції "Батьківшина" Олександр Бригинець повідомив про видалення з зали засідань парламенту фракції Комуністичної партії України.

"Згідно до регламенту фракцію компартії видалили з залу. Причиною стали сепаратистські заяви Симоненка", - написав він на свойї сторінці у соцмережі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.