Ситуація на сході України залишається складною через позицію населення

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 6.05.2014 15:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23286

Голова СБУ Валентин Наливайченко заявляє, що ситуація у Донецькій і Луганській областях залишається складною через позицію мирного населення цих регіонів.

«Ми чітко доповіли сьогодні парламенту про те, що ситуація в Донецькій і Луганській областях є дуже серйозною, оскільки мирне населення, люди, які там проживають, перебувають під серйозним інформаційним впливом, і не довіряють до кінця зусиллям і правоохоронних органів, і СБУ, і Міністерства оборони, які за рішенням РНБО спрямовані виключно на ліквідацію терористів», – сказав Наливайченко після закритого засідання парламенту.

Він додав, що всі бойові дії в рамках антитерористичної операції проводяться з максимальною стриманістю з боку силовиків, щоб уникнути жертв серед мирного населення.

«Ми також доповіли парламенту про те, що за останні дні антитерористичної операції було знищено до 30 важко озброєних бойовиків», – сказав Наливайченко.

Глава СБУ зауважив, що в результаті таких дій є втрати серед українських силовиків, однак не уточнив, скільки саме людей загинули.

Водночас міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook повідомив, що під час антитерористичної операції в Слов’янську напередодні загинули четверо українських силовиків, 20 були поранені.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.