На Луганщині активізувалися диверсанти і колабораціоністи

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 7.05.2014 16:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23294

Будівлю Луганської обласної прокуратури знову захопили колабораціоністи.

Озброєні люди без попередження увійшли в будівлю, вивели співробітників на вулицю.

Автоматники перебувають усередині. Поки ніхто нічого не пояснював і не висував вимог.

Водночас, активіст Павло Жаров повідомляє, що очікуваного штурму управління МВС удень не було, але від генерала Анатолія Науменка зажадали скласти присягу "народу Луганщини" і дали йому час до 17:00.
"Штурму не відбулося. Натомість під управлінням зібралося близько 50 людей (почасти - люди похилого віку й жінки), яких привели Максим Качура - один із лідерів обласної організації ПСПУ та Андрій Андреєв - колишній начальник управління транспорту міськради, учора проголошений (незрозуміло ким) головою Народної Ради Луганської області", - повідомив він редакції.

За словами Андреєва, він ходив до Науменка й вимагав від нього скласти присягу на вірність народу Луганщини.
Якщо генерал цього не зробить, то о 17 годині Андреєв почне установку наметів навколо головкому МВС і "мирний протест". Для цього, за його словами, стягаються люди з усією області.

Андреєв багаторазово наголошував, що "забороняє своїм послідовникам приносити зброю, коктейлі Молотова та інше під будівлю МВС".

Також він звинуватив мера Сергія Кравченка в тому, що той зараз у Києві "домовляється з хунтою" і "зрадив своїх виборців".

Тим часом озброєні люди у камуфляжі підпалили радіолокаційну станцію на Луганщині.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

У ніч на середу приблизно 20 озброєних автоматичною зброєю осіб, в масках, одягнених у камуфльованих одяг під’їхали до дислокації радіотехнічного відділку військовій частини Збройних сил України, розташованої на відстані 5 км від міста Свердловська, повідомляє МВС.

Під загрозою застосування вогнепальної зброї вони підпалили радіолокаційну станцію РЛС 35 Д-6, яка здійснювала контроль перетинання повітряного простору.

"Жертв та постраждалих серед співробітників військової частини немає. Даний факт зареєстрований. Проводиться перевірка", - зазначають у міліції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.