Затримано головних підозрюваних в організації заворушень 2 травня в Одесі

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 8.05.2014 13:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23299

Правоохоронці затримали головних фігурантів екстремістських організацій, які підозрюються у протизаконних діях 2 травня в Одесі, повідомив заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар в четвер, 8 травня.

"Затримані Давидченко і Долженков вже відправлені до Києва для проведення слідчих дій", - йдеться у його повідомленні.

За словами представника МВС, на території Одеської області працювали екстремістські і злочинні угруповання, які робили все для того, щоб дестабілізувати обстановку в області. Працювали спільно з деякими структурами іноземних держав для того, щоб підняти невдоволення проросійськи налаштованого населення області.

"Незабаром будуть затримані ще фігуранти цієї справи. Зокрема, ті, які підбурювали людей до протиправних дій в Одесі. Це екстремісти, які виконували завдання і були підбурювані, за нашими даними, з-за кордону, контактували з представниками близького зарубіжжя. Я маю на увазі Придністров’я", - зазначив Чеботар.

Заступник міністра додав, що міліція зараз робить все, щоб в Одесі був спокій, особливо напередодні такого великого свята, як День Перемоги.

У міліції нагадали, що після подій, які відбулися в Одесі 2 травня і в результаті яких загинула велика кількість людей, відбулася низка звільнень у міліції області.

"Що стосується Фучеджі, то прокуратура його затримувала вже як цивільну особу. Це провадження перебуває в правовому полі Генеральної прокуратури", - наголосив заступник міністра.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.