Військові затримали російських диверсантів з автоматами та РПГ

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 21.05.2014 12:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23351

Українські силовики затримали двох членів незаконних збройних формувань, які проводили розвідувальні дії в місцях розташування блок-постів учасників антитерористичної операції.

При затриманні у бойовиків вилучено 2 одиниці РПГ-26, 2 одиниці РПГ-7В, автомат АК-74 з під ствольним гранатометом, набої до автомату Калашникова, гранати для під ствольного гранатомету.

Про це повідомляє Військове телебачення України.

На даний час затримані дають свідчення щодо своєї діяльності, яка спрямована на дестабілізацію ситуації у східних областях України.

Отримана інформація свідчить про активне залучення військовослужбовців Російської Федерації до підготовки бойовиків, які здійснюють терористичні акти на території України, займаються бандитизмом та вбивствами.

Так один із затриманих бойовиків повідомив, що проходив курс підготовки на базі однієї з військових частин на території Ростовської області. На військовому полігоні він та його спільники проходили навчання, в ході якого вивчав тактику ведення диверсійних дій, використання ПЗРК (переносний зенітно-ракетний комплекс) та РПГ (ручний протитанковий гранатомет). Також затримані надали іншу цінну інформацію, що буде корисною для українських силовиків під час виконання спеціальних задач в рамках антитерористичної операції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.