Українські військові ліквідували загін бойовиків

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 23.05.2014 14:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23368

За минулу добу українські силовики провели ряд операцій, зокрема не допустили чергової спроби прориву кільця оточення АТО на півночі та ліквідували загін терористів поблизу Рубіжного.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє голова прес-центру АТО Владислав Селезньов.

"Йдеться про банду бойовиків з Луганська, російських найманців, які останнім часом дислокувались в місті Антрацит", - написав він.

Селезньов зазначив, що втрати бойовиків під час бою складають до 20 вбитими та біля 30 поранених.

Водночас, під час операції загинуло 2 та поранено 7 українських військовослужбовців.

"Також вночі терористи продовжували спроби прориву з кільця оточення в районі проведення АТО. Так, близько півночі зі стрілецької зброї було обстріляно блокпост на перехресті доріг, о пів на п’яту мінометним вогнем бойовики обстрілювали позиції українських військовослужбовців на горі Карачун в районі міста Слов’янськ. У відповідь українські силовики відкрили вогонь на ураження зі стрілецької зброї та озброєння БТР-80, що змусило нападників відступити", - додав Селезньов.

За його словами, загиблих та поранених серед українських військовослужбовців немає, бойовики зазнали втрат.

Як раніше повідомлялося, 23 травня бійці батальйону "Донбас" потрапили у засідку в районі с. Карлівка Донецької області. Проти батальйону виступили автоматчики, снайпери і РПГ. Трохи згодом до місця бою підійшов БТР сепаратистів, підтягнулися крупнокаліберні кулемети. Частині бійців вдалося вирватися з оточення. Із групою, що залишилася в кільці бойовиків, втрачено зв’язок.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.