Луганські прикордонники досі в облозі терористів

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 3.06.2014 23:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23437

Луганський прикордонний загін знову оточила велика кількість озброєних людей, у тому числі російські так звані “козаки”.

Як повідомляє Державна прикордонна служба, ось-ось може початися новий штурм.

"Навколо Луганського прикордонного загону знову зібралася величезна кількість озброєних осіб, в тому числі російські так звані "козаки". Вони озброєні важкою зброєю – мінометами, гранатометами РПГ, крупнокаліберними кулеметами", - повідомляє відомство.

"Фактично з хвилини на хвилину може розпочатися штурм цього підрозділу як акт помсти за те, що прикордонники не склали зброю і не здалися та продовжують виконувати свої обов’язки", - йдеться у повідомленні.

Сергій Пономарьов у Твіттері повідомляє, що терористи-сепаратисти нібито вимагають від прикордонників здатися до 18 години вівторка.

Державна прикордонна служба України спростовує, що терористи взяли Луганський прикордонний загін після чергового штурму.

Також у відомстві спростовують інформацію про те, що прикордонники висували "ультиматум" керівництву антитерористичної операції щодо перекидання прикордонників з інших ділянок до згаданого загону в разі ненадання підмоги:

"Дана інформація також не відповідає дійсності. Жодних офіційних ультиматумів ні керівництво загону, ні за його дорученням командування будь-якого підрозділу Луганського загону не висувало", - повідомляє Прикордонна служба.

Між тим, голова Держприкордонслужби Микола Литвин заявив, що прикордонники готуються до нових атак, а питання наземної підтримки досі "в процесі вирішення".

Терористи атакують луганських прикордонників уже другу добу, напередодні було як мінімум 7 службовців поранено.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.