Луганські прикордонники вийшли з оточення

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 4.06.2014 19:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23447

У Держприкордонслужбі наголошують, що таким чином не лише врятовано життя прикордонників, але й збережено систему управління та керування охороною державного кордону в Луганській області.

Луганський прикордонний загін, який кілька днів атакували бойовики, передислоковано.

Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

«У зв’язку з ситуацією, яка склалася в результаті тривалих атак великих угруповань добре озброєних бойовиків та неможливістю в подальшому виконувати управлінські функції з місць постійної дислокації, управління Луганського загону та відділ прикордонної служби «Станично-Луганське» передислоковано в більш безпечні місця для виконання завдань з організації охорони державного кордону», - йдеться в повідомленні.

Як повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ адміністрації Державної прикордонної служби України, «силами Держприкордонслужби України була розроблена та сьогодні вночі проведена спеціальна операція, в результаті якої вдалося без втрат вивести особовий склад Луганського прикордонного загону на безпечні позиції».

У відомстві підкреслили, що «тим самим було не лише врятовано життя прикордонників, які майже 2 доби перебували в оточенні терористів, але й збережено систему управління та керування охороною державного кордону в Луганській області».

Як повідомлялося раніше, з понеділка, 2 червня, бойовики штурмували і намагалися взяти під контроль управління Луганського прикордонного загону.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.