Номенклатурно-кремлівські українофоби влаштували шоу

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 12.03.2007 16:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2346

Сьогодні у Сімферополі Коаліція громадсько-політичних організацій “Національний фронт “Севастополь-Крим-Росія” презентувала “музей окупації Криму”.

Акція, яка була організована перед будівлею Представництва Президента в АРК, проходила під прапорами Російської Федерації, перев’язаними траурними стрічками.

Організатори презентації «музею окупації Криму» повідомили, що акція проводиться у зв’язку з нещодавньою заявою Президента України Віктора Ющенка про ініціативу створення Музею радянської окупації України.

Пікетники представили кілька стендів, на яких було написано «Спасибі Блок «За Януковича!», «Музей окупації Криму» і «Етноцид». На стенді «Спасибі Блок «За Януковича!» були представлені фотографії деяких депутатів парламенту Автономії (зокрема, першого віце-спікера Сергія Цекова, кримського віце-спікера Михайла Бахарєва) і народних депутатів-регіоналів (Василя Кисельова, Олександра Чорноморова, Бориса Дейча), які, на думку Національного фронту «Севастополь-Крим-Росія», зрадили російських людей в Україні.

На стенді «Музей окупації Криму» були представлені фотографії Микити Хрущова, Михайла Горбачова, Бориса Єльцина, а також фотографії екс-президента України Леоніда Кучми і нинішнього народного депутата, екс-спікера Автономії Леоніда Грача. Ці люди, як заявили організатори акції, винні в тому, що Крим втратив значну частину своїх повноважень.

На стенді також були розміщені документи, підписані цими людьми, що стосуються Криму. На стенді «Етноцид» були представлені, зокрема, радіоприймач (як знак того, що в Україні росіяни не мають можливості слухати російське радіо - пояснили організатори акції), «зразки денного пайка» і зразки підручника з історії України.

Як заявив лідер фронту «Севастополь-Крим-Росія» Святослав Компанієць, якщо Ющенко не відмовиться від ідеї створення Музею радянської окупації України, то Коаліція громадсько-політичних організацій організовуватиме в Автономії пересувні виставки експонатів з «музею окупації Криму».

«Ця робота почнеться тільки тоді, коли Президент Ющенко почне роботу зі створення музею (радянської окупації України – ред.)», - сказав Компанієць.

Від “Аратти”: вельми цікаво спостерігати за антиукраїнською істерією, яку роздмухують представники совітських номенклатурно-комуністичних колоністів, які за певні заслуги перед режимом, отримали право тоді оселитися на території Криму замість депортованих більшовицьким режимом корінних народів, що мешкали на тій землі століттями: кримських татар, греків, кароїмів, німців, українців.

Невже ці люди, профінансовані з-за кордону, можуть довести українському народові та іншим народам світу, що Україна відносно них чинить приблизно те ж, що вчиняла більшовицька влада до українців, татар, греків, німців, поляків? Чи можуть показати хоча б один український концтабір, де в “окупованому Криму” відбуваються екзекуції?

А Україна може продемонструвати не тільки кремлівським маріонеткам(вибачте, офіцерам діючого резерву ФСБ та ГРУ МО РФ) більшовицькі концтабори, які починаючи від Биківні, розкидані по всій її території. Може й пред'явити документи із архівів ВЧК-ОГПУ-НКВС-КДБ, які наочно доводять не тільки факт окупації більшовицьким режимом нашої країни, а й геноцид, який чинився окупаційною владою над її народом.

Тільки одне не зрозуміло: що за інтерес керує деякими кремлівськими керівниками? Адже, на їхньому місці не варто зачіпати цю тему взагалі. Бо її ескалація може закінчитися Міжнародним трибуналом. За злочини проти людства.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.