Терористи влаштували дешеве агітшоу з українськими полоненими

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 9.06.2014 15:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23460

У полоні терористів на Донбасі перебувають шість українських військовослужбовців.

Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов.

На відео, яке він розмістив на своїй сторінці у Facebook, журналісти російських телеканалів проводять допит солдатів і при цьому ставлять їм провокаційні запитання.

"Під час конференції можна судити, що за камерою, в глибині залу, сидять озброєні люди. На відео не видно, хто задає питання і що за люди знаходяться в конференц-залі ... куди направлено зброю "слухачів" прес-конференції. Та й самі питання більше схожі на допит, ніж на прес конференцію", - зазначив Селезньов.

"Весь цей фарс більше нагадує кризу, в якій солдати хочуть вижити, змушене відповідаючи на заздалегідь заготовлені провокаційні питання озброєних людей", - зазначив Селезньов.

"..Ми вимагаємо ставлення до наших солдатів, як до військовополонених, згідно з міжнародним законодавством", - заявив він.

Разом з тим представник терористичної організації ДНР Мирослав Руденко заявив, що у полоні терористів, крім українців, перебувають громадяни й інших країн, повідомляє 5 канал.

Раніше губернатор Донецької області Сергій Тарута заявляв, що у полоні терористів залишаються близько 200 заручників - громадян різних країн.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.