Біля Сніжного знищено 12 одиниць техніки зі зброєю і понад 40 озброєних терористів

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 13.06.2014 14:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23485

У ході запеклого бою 12 червня поблизу державного кордону, на південний захід від населеного пункту Степанівка, українські військовослужбовці зі складу сил АТО знищили бронетехніку і автоколони зі зброєю з Росії

Про це повідомили в прес-службі Міноборони України.

Так, підрозділи силовиків, «знищили 2 БТР, 2 танки і 2 автомобілі КамАЗ, на яких були встановлені великокаліберні кулемети 12.7 мм - «КОРД».

«У цей же день були перехоплені і знищені 3 колони терористів. Зокрема, на дорозі, розташованій південніше населеного пункту Сніжне, ударами бойових вертольотів знищено автомобільну колону, яка вторглася з боку Російської Федерації. Після ударів бойових вертольотів був висаджений повітряний десант, який завершив розгром супротивника. Втрати терористів склали 12 одиниць автомобільної техніки і понад 40 бойовиків, які перевозили велику кількість зброї російського походження і боєприпасів. Зокрема, переносні зенітно-ракетні комплекси (ПЗРК), протитанкові рушниці і стрілецьку зброю», - розповіли в Міноборони.

У військовому відомстві також зазначили, що Збройні Сили спільно з Держприкордонслужбою взяли під контроль ділянку державного кордону на півдні і півночі Луганської області та на півночі Донецької області.

Як повідомлялося раніше, 12 червня стало відомо, що у терористичних груп у Сніжному Донецької області з’явилися два танки Т-72, які прибули в Україну з боку Росії. Крім того, на територію України проникли кілька груп бойовиків і колон техніки (в т.ч. військової) операції з їх прикриття здійснюють не тільки російські прикордонники, але і Збройні сили Росії.

У зв´язку з цим ввечері 12 червня Президент України Петро Порошенко провів екстрену нараду з керівниками силових відомств.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.