Російську агресію проти України в Кремлі вважають “громадянською війною” і вже роздивилися “геноцид”

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 19.06.2014 16:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23514

Голова адміністрації президента РФ Сергій Іванов назвав те, що відбувається в Україні “громадянською війною, що переходить в геноцид власного народу”.

Свою оцінку ситуації в Україні Іванов дав під час зустрічі в четвер у Ростовській області з волонтерами, що допомагають громадянам України, які прибули до Росії.

"Те, що там відбувається, - я не хочу кидатися гучними фразами, - але, на мій погляд, це громадянська війна, впевнено переходить у геноцид проти власного народу", - сказав він.

Він додав, що у Ростовській області "наочно видно, що це і гуманітарна катастрофа".

Він пообіцяв, що "регіональна і федеральна влада, уряд Росії будуть реагувати і допомагати біженцям". "Це ні в чому не винні люди, це братський народ, це наші люди. І ми для них будемо робити все, що вони самі захочуть, а варіантів тут багато - це і статус біженця, статус тимчасового проживання, і щодо громадянства у нас процедуру зараз дуже спрощено", - зазначив глава адміністрації президента.

Відзначимо, що у Ростові-на-Дону введено режим НС через "наплив" біженців з України. За офіційними даними, тільки за останню добу у регіон нібито прибули близько 14 тисяч громадян сусідньої держави. Волонтери повідомляють, що місць для розміщення вже не залишилося.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.