Виявлено і знешкоджено засідку бойовиків зі зброєю російського походження

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 23.06.2014 15:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23536

Підрозділи АТО виявили засідку бойовиків, яку створювали військові професіонали, та захопили там зброю російського походження.

Про це заявляє речник АТО Владислав Селезньов.

"Внаслідок проведений контрдиверсійних дій підрозділами АТО була виявлена засідка бойовиків", - повідомляє він у Facebook.

"Професійно підготовлена та забезпечена в інженерному плані засідка дозволяє стверджувати, що облаштуванням позиції займались військові професіонали. Грамотно розставлені розтяжки із застосуванням бойових гранат мали б убезпечити бойовиків від несподіваного нападу", - зазначає Селезньов.

За його словами, "трофеями" українських військовослужбовців стали РПГ-26, кілька гранат РГД-5, магазини з набоями, в тому числі для снайперської гвинтівки 7,62 мм з бронебійним патроном типу Б-32, який спроможний долати сучасні бронежилети.

"Номенклатура та рік виготовлення зброї та боєприпасів дозволяє стверджувати, що захоплена у бойовиків зброя має російське походження. Окрім того, разом із боєприпасами знайдена пломба Федеральної митної служби Російської Федерації", - стверджує Селезньов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.