Міліціонери впіймали терористтів «на гарячому»

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 25.06.2014 11:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23549

В Одесі міліція затримала молодиків, у яких вилучила три вибухових пристрої.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомили в прес-службі МВС.

За словами Авакова, затримані молодики планували вчинити теракт ще того дня, коли в Одесі згадували жертв подій, які сталися 2 травня в місцевому Будинку профспілок. Завдяки тому, що міліцією було вжито необхідних заходів безпеки у місцях скупчення людей, зловмисники не наважилися на вчинення злочину.

Пізніше молодики спробували вчинити задумане під час мітингу біля Генерального консульства Російської Федерації в Одесі, однак їх затримали правоохоронці.

Працівники міліції виявили ще два вибухових пристрої. Один з них, що був виявлений останнім, був виготовлений технічно грамотно та мав досить велику потужність.

Аваков зазначив, що дії затриманих були спрямовані на дестабілізацію обстановки в місті. Він також запевнив, що керівництво місцевого главку внутрішніх справ та МВС України налаштовані забезпечити правопорядок в регіоні.

«Міністерство внутрішніх справ робить все для того, щоб показати людям, що вони захищені, а те, що відбулося в Одесі – більше не повториться», – наголосив глава МВС.

Як повідомлялося раніше, 16 червня двох молодих людей затримали неподалік від Генерального консульства Російської Федерації в Одесі, коли вони намагалися пронести до місця проведення мітингу саморобний вибуховий


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.