Парламент затвердив призначення міністра оборони

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 3.07.2014 13:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23592

Верховна Рада проголосувала за призначення Валерія Гелетея на посаду міністра оборони України.

Валерій Гелетей

За дане рішення проголосували 360 із 364 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Президент України Петро Порошенко, представляючи його кандидатуру, запевнив, що Гелетей виправдає довіру народних депутатів.

Гелетей після призначення його міністром оборони України з трибуни ВР пообіцяв, що зробить усе для того, щоб забезпечити спокій та мир в Україні, а також зберегти територіальну цілісність України. Він закінчив свій виступ словами: “Слава Україні!”.

Як повідомлялося раніше, перед цим парламент звільнив Михайла Коваля з посади в.о. міністра оборони. За дане рішення проголосували 327 з 386 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Президент України Петро Порошенко зазначив, що призначить Коваля заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Президент України Петро Порошенко також повідомив, що призначає генерал-лейтенанта Віктора Муженка на посаду керівника Генерального штабу Збройних сил.

Він зазначив, у виступі перед депутатами парламенту, що Муженко - “це людина, яка героїчно проявила себе зараз під час антитерористичної операції, і є генералом зі стратегічним мисленням, беззаперечним авторитетом серед особового складу, справжнім професіоналом і справжнім патріотом України».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.