Українські військові вибили російських терористів з трьох населених пунктів

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 21.07.2014 15:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23701

Контролюючи населениі пункти Піски та Георгіївка, сили АТО забезпечують безпеку Карлівського водосховища та зможуть перекрити можливість постачання зброєю та боєприпасами бойовиків.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

"В районі Луганська взятий під контроль важливий населений пункт Георгіївка. У цьому населеному пункті з’єднуються дороги з населених пунктів Алчевськ, Ровеньки та Краснодон", - йдеться у повідомленні.

Контроль над цими комунікаціями дозволяє перекрити можливість постачання зброєю та боєприпасами бойовиків, які поки що знаходяться в Луганську, підкреслюють у штабі.

Взято під контроль частину передмістя Донецька - населений пункт Піски. Контролюючи цей населений пункт сили АТО забезпечують безпеку Карлівського водосховища.

Підрозділи Національної гвардії повністю зачистили населений пункт Рубіжне від терористів. Українські силовики впритул наблизились до міста Лисичанськ, повідомляють у прес-центрі штабу АТО у соцмережі.

"ЗС України реалізовують заходи в рамках активної фази АТО. Українські силовики впритул наблизились до міста Лисичанськ. Підрозділи Національної гвардії повністю зачистили населений пункт Рубіжне від терористів", - йдеться у повідомленні.

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою та динамічною, повідомляють у штабі АТО.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.