Музей Івана Гончара запрошує

Автор/джерело -  ©  Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 23.05.2006 12:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=238

Ви вже маєте плани на найближчі вихідні? Якщо ні, можемо підказати, куди піти 27–28 травня. Особливо тим, хто цікавиться українською культурою і захоплюється витворами народних майстрів.

На території Українського центру народної культури “Музей Івана Гончара” з десятої ранку до восьмої вечора протягом двох днів відбуватиметься виставка-ярмарок виробів майстрів народних ремесел та виступи фольклорних гуртів.

Це буде гарне ярмаркове фольклорно-етнографічне дійство, розраховане на сімейне відвідування. Окрім, власне, виставки-ярмарку виробів традиційних народних майстрів, є можливість пройти майстер-класи: навчитися виготивити виріб самотужки, навчитися прясти, користуватися рублем тощо. А можна приміряти на себе український традиційний одяг і сфотографуватися в ньому.

Ще на Вас чекають забави для дітей і виступи фольклорних гуртів: о 12 годині в суботу виступатимуть "Буття", а в неділю о цій самій годині – бандурист Павло (старосвітська бандура). В неділю, починаючи з 14 години, для Вас співатимуть лірник Сашко, "Гуляйгород", "Полкова музика".

Ну і, нарешті, Ви зможете повчитися танцювати в школі народного танцю: в суботу – з 14:30, а в неділю – з 17 години; а також повправлятися на шаблях і взяти участь в силових іграх.

Адреса Музею: Київ, вул. Січневого повстання, 29. Їхати: ст.м."Арсенальна", авт.№24, трол.№38 до кінцевої зупинки
за Києво-Печерською лаврою.
Телефони для довідок: (044) 331-75-29, 288-92-68, 288-54-19


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.