Українські військові ведуть наступ у чотирьох напрямках

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.08.2014 14:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23808

Протягом доби підрозділи АТО активно наступали одразу в чотирьох напрямках: Донецьк, Луганськ, Алчевськ – Стаханов, Торез – Сніжне.

Про це заявив на сьогоднішній прес-конференції в Києві речник Інформаційно-аналітичного центру Андрій Лисенко.

За його словами, бойовики зазнали великих втрат живої сили та техніки. Тому не дивно, що серед російських найманців поширюються панічні настрої, частина вдається до дезертирства, інші – дезорієнтовані, розчаровані та не мають єдиної стратегії ведення подальшої боротьби.

Найбільших втрат терористи зазнали у районі Іловайська та його передмісті, у селищі Зелене на Донеччині. Також сили АТО заблокували значну кількість бойовиків та військової техніки у Красному Лучі Антрацитівського району Луганської області.

Окрім цього, учора підрозділи Збройних сил України були зосереджені на ізоляції Донецького та Горлівського угрупувань терористів. Воїни механізованої бригади та батальйону територіальної оборони здійснювали рейди, які дозволяють якщо не припинити, то принаймні знизити постачання ресурсів терористам, що окопались в цих районах. Також українські військові займались вдосконаленням системи вогню та інженерним обладнанням блокпостів.

Нещодавно створений батальйон МВС «Золоті ворота» розпочав пошук і знешкодження рештки терористів у селі Красний Яр Краснодонського району Луганської області.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.