Українські військові вибили російських терористів з трьох населених пунктів

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 12.08.2014 18:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23818

Сили АТО, до складу яких входили батальйони спеціального призначення, звільнили 3 населені пункти - Первомайськ, Камишеваха та Каліново.

Про це повідомив прес-центр АТО.

"На звільненій території також було знешкоджено групу спецназу збройних сил РФ та близько 30 терористів", - повідомив речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"У результаті успішно проведеної операції в районі Горлівки українські збройні сили закріпились на позиціях, відрізавши терористів від основних сил терористичної організації “ДНР”. Сили АТО готуються до наступальних дій в районах Донецька, Луганська, Горлівки, Первомайська, а також Іловайська. Одночасно авіація і артилерія збройних сил нейтралізувала групи терористів, які висувалися для посилення оборони бойовиків в районі Шахтарська, Тореза і Сніжного. Між Горлівкою та Ясинуватою знищено автомобіль з трьома терористами, які перевозили велику кількість зброї та вибухівки", говориться в повідомленні. Крім цього, в прес-центрі АТО повідомили, що у зв’язку з наступом українських військових, на сході країни загострилися конфлікти між різними бандами терористів через нестачу зброї, боєприпасів, провіанту та засобів зв’язку. "Так, у Донецькій області бойовики терористичного "Оплоту" під орудою ватажка Тора обстріляли автоколону угрупування "Народно-визвольний рух" ватажка Грека", - уточнюється в повідомленні.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.