Українські військові блокують російських терористів

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 13.08.2014 11:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23820

Сили АТО виконують завдання з блокування груп бойовиків у районі Луганська і розблокування аеропорту в цьому населеному пункті, де тримають оборону підрозділи силовиків.

Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

Також, як пише експерт, вчорашнє звільнення Вуглегірська дає змогу українській армії, розвиваючи успіх, остаточно блокувати угруповання противника в районі Горлівки. Подальше просування сил АТО на південний захід від Лутугиного і зустрічне - від Іванівки південніше н.п. Петровське, дає змогу блокувати угруповання терористів у районі н.п. Алчевськ і Стаханов, де розташовані опорні пункти бойовиків (це завдання також в даний час виконується), повідомив Тимчук.

«Наступ сил АТО одночасно в різних напрямах у Луганській і Донецькій областях унеможливило організацію терористами оборони на всіх ділянках через гостру нестачу живої сили і озброєнь. Критичним для «ДНР» стало нестача ресурсів для організації оборони на напрямку Шахтарск-Торез-Сніжне, що дає змогу силам АТО блокувати угруповання бойовиків у цих районах (це завдання на даний момент виконується, при цьому було припинено спроби бойовиків доставити в цей район підкріплення). А головне – дозволило силам АТО переривати трасу Н21, якою здійснюється зв’язок угруповання противника в районі Донецька з «ЛНР» і постачаннями озброєнь і найманців з Росії», - відзначає Тимчук.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.