З понеділка Президент запрошує “антикризовиків” спільно зліквідовувати парламентську кризу

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 16.03.2007 17:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2383

У понеділок Президент Ющенко запросив до Секретаріату більшовиків, напевно, щоб взнати ціну їхньому слову. Без круглих столів.

«Президент запрошує до себе Прем’єр-міністра, Голову Верховної Ради та опозицію не для світської розмови за чашкою чаю, він вимагатиме дотримання взятих зобов’язань», – так Глава Секретаріату Президента України Віктор Балога пояснив привід для зустрічі, яка запланована на понеділок.

Віктор Балога зазначив, що 19 березня у приміщенні Секретаріату Президент Віктор Ющенко збирає усі політичні сили, представлені у Верховній Раді. Мета – домогтися подолання парламентської кризи, що загрожує стабільності в державі. «Ера проведення «круглих столів», за якими політики давали порожні обіцянки, – скінчилася, час дотримуватися даного слова», – нагадав Віктор Балога.

Як повідомлялося раніше, 14.03. після зустрічі перших керівників держави, було досягнуто домовленостей про порозуміння та подолання кризи влади.

Проте, домовленості не проіснували до наступного ранку. Очевидно, після консультацій правлячої більшості із третьою стороною.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.