В Росії придумали легенду, яка виправдовує провальний піар з гуманітаркою

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 16.08.2014 15:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23838

КАМАЗи з російською гуманітарною допомогою для жителів південного сходу України були завантажені не повністю відповідно до техрегламентом для нових машин, багато з яких ще не пройшли обкатку.

Про це розповів РІА Новости представник підмосковного транспортного підприємства - перевізника гуманітарного вантажу.

В інтернеті раніше з’явилися фотографії, на яких вантажівки з гумконвою заповнені лише частково.

"КАМАЗи не завантажені повністю, щоб не було надмірного зносу ще не обкатаних автомобілів, багато з яких 2014 випуску ", - сказав співрозмовник агентства.

Крім того, за його словами, колону супроводжує обмежена кількість людей. "Це значить, що в разі поломки техніки і зупинки на трасі перевантажити багатотонну вантажівку вручну по інших машинах, до того ж завантажених повністю, було б дуже непросто", - сказав співрозмовник агентства.

"До того ж, повністю завантажений фургон недостатньо швидко йде в гору, що зважаючи на велику кількість машин сильно впливало б на швидкість пересування колони. А вантаж необхідно було доставити швидко зважаючи на складну гуманітарну ситуацію на сході України", - додав він.

Від "Аратти": отакої! Виявляється диво російського автопрому можна, поки новий, використовувати виключно як легкову машину для перевезення двох пасажирів. Бо зламається... І їздити виключно біля СТО, щоб одразу відремонтувати...

Це колись, років 50 тому, нову радянську вантажівку було небезпечно навантажувати.Та й їздити просто так, без пригод, навряд чи кому випадало. Бо фактично це була не готова машина, а такий собі "конструктор" "Зроби сам". Адже на заводі не виробляли автомобілі, а "гнали план": чим більше одиниць продукції - тим більше премія.

А відтак виникає підозра: величезний караван "гуманітарного порожняка" - черговий пропагандистський блеф Кремля. Традиційно недолугий. На кшталт твердження про те, що російська техніка - найкраща.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.