Антикризова коаліція мріє розширитися за допомогою зрадників

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 19.03.2007 19:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2388

На сьогоднішній день 20-25 нардепів-бютівців готові піти з БЮТ, а з Нашої України вісім депутатів, повідомив лідер фракції СПУ Іван Бокий.

Бокий: “Нормальні люди не можуть слухати абсолютно дурні вказівки патологічно озлобленої дами”

За його словами, нормальні люди не можуть слухати "абсолютно дурні вказівки патологічно озлобленої дами".

"Я знаю, що багато народних депутатів, які входять зараз в опозицію, не хочуть її слухати. Сьогодні у фракції Блоку Юлії Тимошенко налічується приблизно 20-25 депутатів, які тільки й чекають рішення Конституційного Суду щодо імперативного мандату і тоді будуть готовими піти від неї геть. І вона це знає", - заявив Бокий.

"Неприйняття дій та заяв Тимошенко - це нормальна людська, чоловіча, якщо хочете, реакція на те, що ця жінка має тільки свої особисті інтереси - їй дуже хочеться стати прем’єром", - зазначив Бокий.

Лідер фракції СПУ також зазначив, що у фракції Наша Україна немає єдності.

"Фракція Наша Україна не є і не може бути єдиною. Ви бачите самі, наскільки вона різношерста: від біологічних націоналістів до капіталістів компрадівського складу на зразок Жванії або Порошенка. Окремо стоїть Рух, на мій погляд, абсолютно маргінальна сила, що не відіграє сьогодні в Україні ніякої ролі, але плутається під ногами в Нашій України. Ну і сам НСНУ - партія створена зверху, без визначеної ідеології, що не може бути сильною", - сказав Бокий.

Він назвав дискусії на засіданні фракції Наша Україна "розширеною версією божевільного будинку".

"Колись я був на засіданні їхньої фракції, коли Ющенко ще тільки балотувався в Президенти. Якщо послухати їхні дискусії, то можна сказати, що це не парламентська фракція, а розширена версія божевільного будинку. Тому я не хотів би давати оцінки, наскільки сильна "антиопозиційна" група в Нашій Україні. У будь-якому випадку, там у фракції є нормальні люди, прагматики", - сказав Бокий.

Він також повідомив, що у фракції НУ є депутати, готові ввійти в антикризову коаліцію, але не став їх називати.

"Я не хотів би називати прізвища, мене не уповноважували щодо цього, але таких людей ми знаємо... Ну я міг би зараз більш-менш упевнено говорити про вісім членів цієї фракції. Але наскільки я знаю, там є й інші незадоволені. Але як вони підуть з Нашої України, коли і куди - це вже питання не до мене", - сказав Бокий.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.