Путін влаштував чергове публічне шоу

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 29.08.2014 11:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23891

Президент Росії Владімір Путін звернувся до російських терористів на Донбасі зі закликом відкрити гуманітарний коридор для українських військовослужбовців, які опинилися в оточенні.

«Очевидно, що ополчення досягло серйозних успіхів у припиненні силової операції Києва, що несе смертельну небезпеку для населення Донбасу, і вже призвела до величезних жертв серед мирних мешканців», – передає слова Путіна прес-служба Кремля.

За його словами, велика кількість українських військовослужбовців, що беруть участь у військовій операції «не за своїм бажанням, а виконуючи наказ», потрапила в оточення.

«Я закликаю сили ополчення відкрити гуманітарний коридор для українських військовослужбовців, які опинилися в оточенні, для того, щоб уникнути безглуздих жертв, надати їм можливість безперешкодно вийти з району бойових дій, возз’єднатися зі своїми сім’ями, повернути їх матерям, дружинам і дітям, терміново надати медичну допомогу пораненим в результаті військової операції. Російська сторона, у свою чергу, готова і буде надавати гуманітарну допомогу населенню Донбасу, яке страждає від гуманітарної катастрофи», – мовиться у заяві.

Раніше США заявили, що Росія несе відповідальність за кризу в Україні. Українська влада звинувачує Росію у введенні військ на Донбас.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.