Український телеканал Ukraine Today викрив російську пропаганду в ефірі кремлівського телебачення

Автор/джерело -  © ТСН.ua



Дата публiкацiї - 3.09.2014 05:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23909

У прямому ефірі Russia Today генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова закликала зупинити російську інформаційну війну проти України.

Russia Today фінансується Кремлем, щоб брехати про Україну

"Ви несете відповідальність за тисячі смертей невинних людей в Україні. Russia Today фінансується Кремлем, щоб брехати про Україну. Тому я відмовляюся говорити з вами про будь-що і закликаю своїх колег у всьому світі припинити співпрацю з Russia Today", - сказала Пушнова ведучій під час включення у прямому ефірі.

Після цього включення перервали, а ведуча повідомила: We’ve been trolled.

Коментувати запитання російських журналістів Пушнова відмовилася з міркувань журналістської етики. Натомість в ефір була виставлена заставка "Russia Today Stop Lie".

Цей виступ є жестом солідарності телеканалу Ukraine Today з усіма українськими патріотами, з українськими і іноземними журналістами, які ведуть професійну боротьбу з російським інформаційним брудом і тотальним порушенням стандартів та етики професії, з друзями України за кордоном, які знаходяться під неймовірним тиском пропаганди і чий доступ до правдивої інформації часто обмежений.

Тетяна Пушнова зʼявилася в ефірі Russia Today у футболці з українським гербом, викладеним з квітів, на підтримку Надії Савченко, яка мала таку саму футболку під час суду над нею в Росії.

Ukraine Today уже не вперше відбиває напад від російських інформаційних диверсій та примітивних маніпуляцій. Так, в мережі постійно створюються фейкові аккаунти, брендовані логотипом Ukraine Today, через які поширюється антиукраїнська пропаганда.

Нагадаємо, у липні креативний продюсер "1+1" Олександр Дубинський під час прямого включення в студії LifeNews заявив, що LifeNews постійно бреше про Україну і тому відповідати на їхні запитання не буде.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.