Президент Порошенко повідомив про відведення 70% російських військ з України

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 10.09.2014 13:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23941

Президент України Петро Порошенко на засіданні Кабінету Міністрів повідомив, що, за останніми даними розвідки, 70 відсотків військ РФ відведені за кордон, що дає підстави для перспективи мирних ініціатив.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

«Сьогодні від нашої спільної ефективної і злагодженої роботи, від об’єднання всієї країни залежить подальший розвиток подій», - наголосив Президент.

Відкриваючи обговорення, Порошенко відзначив: «Ми збираємося вже зараз навести порядок в організації управління військами, коли лінія фронту, оборони буде триматися бригадами, коли у батальйонів територіальної оборони буде своє завдання, і не у безпосередньому зіткненні з противником, а з оборони території. Коли зведені підрозділи Міністерства внутрішніх справ будуть мати свою функцію і утримувати звільнені від окупантів міста. Коли Нацбанк буде мати виключно свою функцію і займатися притаманними йому і тільки йому завданнями».

Президент висловив впевненість, що цьому наведенню порядку буде сприяти відновлення миру.

При цьому Глава держави підкреслив, що не треба розслаблятися і думати, що війна не може прийти будь-куди. Він переконаний, що сьогодні слід усім бути готовими до загроз, які стоять перед Україною.

«Я не маю жодного сумніву - мир буде в Україні. Ми все для цього зробимо. Все в Україні буде добре - я в це вірю», - заявив Глава держави.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.