Мер Донецька вступився за світлу пам'ять Сталіна

Автор/джерело -  © Остров



Дата публiкацiї - 20.03.2007 16:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2396

Жорстким піаром назвав міський голова Олександр Лук’янченко рекламні щити із зображенням Сталіна, що з’явилися на вулицях Донецька з метою залякати неплатників за послуги тепломережі.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

«Я не сприймаю радикалізму в будь-яких питаннях, які потрібно вирішувати. треба по-різному підходити до цього питання, але такі рішення ухвалювалися з 1918 року, коли працювали ще вікна РОСТу. Це те саме - ностальгія за минулим», - сказав мер.

Міський голова показав журналістам листівки 1926 року і 1947 року. На одній із листівок написано: «В пору рабочую пашут и ночью!», на іншій - «Позор получающим деньги в черной кассе».

«Я не сприймаю, щоб пам’ять будь-якої людини ототожнювали з якимись поточними ситуаціями. Я думаю, що це черговий жорсткий піар», - резюмував Лук’янченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецьку з’явилися біг-борди із зображенням Сталіна, на яких написано: «Хто не платить за тепло – буде покараний». Ініціатором соціальної реклами стали директор ККП «Донецьктепломережа» Віктор Рогачов і його заступник Олександр Семченко.

Від “Аратти”: ми повністю солідарні із паном Лук'янченком. Не можна пов'язувати святе, для кожного більшовика ім'я більшовицького вождя із якимись неплатежами за користування унітазами!

Ті й ще під час таких революційних подій!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.