У партії “червоних директорів” Кінаха не всі червоні. Є й думаючі

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.03.2007 16:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2408

Політрада ПППУ ухвалила рішення порадити нардепам приєднатися до Януковича. Проте, не всі цього бажають.

Політична Рада Партії промисловців та підприємців України розглянула суспільно-політичну ситуацію в країні, зокрема, стан справ у Верховній Раді України, та місце ПППУ в політичних процесах, які відбуваються в країні. Прийнято рішення рекомендувати народним депутатам від Партії ППУ розглянути питання щодо можливого приєднання до коаліції.

Про це сказав народний депутат, член фракції “Наша Україна” Микола Оніщук.

“Наголошую - це рекомендоване рішення, тобто воно не є обов’язковим”, - зазначив депутат. - Питання приєднання до політичних блоків чи виходу з блоків може вирішити виключно з’їзд Партії, що запланований на кінець травня - початок червня.”

“Тому кожен народний депутат-член ПППУ визначатиметься самостійно, - заявив Оніщук. - Процес осмислення триває, є народні депутати, які схильні перейти (в “антикризову коаліцію – ред.), а є які такі, котрі поки що не вбачають можливості такого кроку. На цей час немає жодного формалізованого рішення”.

Оніщук наголосив, що прізвища народних депутатів, які не бажають виходити з фракції «Наша Україна», стануть відомі найближчим часом.

“Я особисто схиляюся підтримати Главу держави, тобто хочу залишитися у фракції «Наша Україна», - зазначив народний депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.