Більшовики, улаштувавши кризу, тепер стануть НАЦ`ЄДами

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.03.2007 17:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2409

У Верховній Раді оголошено рішення про створення коаліції національної єдності.

Як раніше відзначав прем'єр Віктор Янукович, створення нової коаліції припускає збільшенні кількості членів нинішньої парламентської більшості.

"Сьогодні ми в парламенті робимо важливий крок з розширення нашої коаліції, створюючи якісно нову коаліцію - коаліцію національної єдності", - сказав Янукович вчора на засіданні уряду.

Як відзначається в заяві про створення коаліції, входити до лав НАЦЄДи (скорочена назва нової коаліції - ред) депутати будуть в індивідуальному порядку.

Лідер ПППУ Анатолій Кінах сьогодні заявив журналістам, що політрада в підтримала необхідність діалогу в напрямку формування ефективної соціально-економічної політики, у тому числі на основі участі представників ПППУ в структурах виконавчої влади.

"Підтримане також рішення голови партії: брати участь у роботі Кабінету міністрів України. Що стосується політичної конфігурації в парламенті, позиції Партії промисловців і підприємців залишаються незмінними - для нас головна стратегічна мета - це створення умов посилення політики національної єдності в Україні", - заявив Кінах, затверджений вчора міністром економіки країни.

Отже, вочевидь, завдання-мінімум більшовики виконали і тепер, до так би мовити, нового етапу, як кажуть сокамерники деяких діячів, треба змінити “окраску”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.