Сенсаційне відкриття древньої праслов’янської імперії Дулібії та її столиці Суренж на Волинській землі

Автор/джерело -  © Олена Каганець, "Аратта-Україна"



Дата публiкацiї - 24.05.2006 15:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=241

Вчора на прес-конференції в Києві була презентована книга "ВЕЛИЧ ДУЛІБІЇ РОСЬ СУРЕНЖ. Таємниці Волинської землі". ЇЇ автори – рівняни Дем’янов Валентин Олександрович та Андрєєв Олексій Анатолійович – хочуть викликати суспільний інтерес до знахідок на території м. Рівне та його околицях. Багато ілюстрована і гарно оформлена книга видана приватним підприємством «Корлайн», що випускає серію книг «Творчий інтелект України».

Зліва направо: Олександр Корнієнко - директор ПП "Корлайн", що видало книгу, Валентин Дем'янов - автор книги, Олексій Андрєєв - автор книги

Пошукова робота авторів книги протягом 2004-2005 років увінчалася знахідками, які можуть бути трактовані як давньослов’янські і суттєво вплинути на процес вивчення історії Європи, слов'янства, України, Волині. Оперуючи оригінальною біолокаційною методикою та опираючись на різноманітні фактори (географічні, історичні, землезнавчі, космогонічні, будівельні, теологічні), вони розміщують центр слов’янства на Волині.

До речі, Андрєєв Олексій Анатолійович раніше займався конструюванням геофізичної апаратури на принципах застосування електромагнітних полів, був аспірантом Інституту геофізики ще в часи Радянського Союзу. Тоді і почав цікавитись біолокацією, допускаючи, що електромагнітні поля є складовою частиною чогось більшого (наприклад, торсіонних полів).

Валентин Олександрович є автором багатьох публікацій в журналах, газетах, збірниках. Він з дитинства цікавився історією, особливо її непізнаними сторінками – і це стало справою його життя. Хоча за фахом – архітектор і працює директором та головним архітектором проектів творчо-виробничої фірми “Архсервіс”. В 1994 році він написав книжку ”Що було до Русі?”, в якій спробував осмислити “Велесову книгу” – слов'янський літопис, оприлюднений в Україні в 1990 році.

Своїми картами і схемами книга запрошує науковців до системного археологічного пошуку на теренах древньої столиці слов'ян міста Суренж (нині Рівне) і на землях осередку слов'ян-дулібів так званої Русколані (між р.Горинь та р.Стир). Вона дає нове трактування відомих слов'янських термінів та понять, що виходять своїм корінням з глибини тисячоліть, пояснює, звідки і як з'явились пізніші слов'янські держави – такі, наприклад, як Київська Русь, і в чому причина загадковості слов'янської душі. В книжці ви також знайдете пояснення назв: Україна, руси, Троянь, слов'яни.

Виходом книги автори сподіваються привернути увагу до нових методів досліджень і сприяти розвитку нових методів пошуку, що значно поглиблять наші знання древньої історії Європи, Азії, народів, що їх населяють. Йдеться, в першу чергу, про методи біолокації та застосування георадарної техніки.

Автори також хочуть переконати читача, що не тільки матеріальні свідчення (як то археологічні знахідки) є відбитком суспільних процесів і дозволяють вивчати складні історичні процеси. В книзі також звертається увага до духовних начал древніх суспільств, до їхніх високих знань і розуміння світобудови, що поєднувалось з нескладною матеріальною базою.

Цю книжку вже має Президент України Віктор Ющенко, якому її презентував Василь Червоній, нещодавно звільнений голова Рівненської обласної держадміністрації. А надрукувати книгу допомогла Українська народна партія і Українське козацтво «Волинська Січ».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.