На Дніпропетровщині затримали російського терориста

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 17.10.2014 11:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24107

На Дніпропетровщині правоохоронці затримали бойовика терористичної організації «Донецька народна республіка», який планував підірвати склад паливно-мастильних матеріалів аеромобільної бригади Збройних Сил України.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

«Житель Марганця, 1984 року народження, отримав від керівництва «ДНР» наказ на проведення терористичного акту на території Дніпропетровської області, а саме підриву складу паливно-мастильних матеріалів аеромобільної бригади Збройних Сил України. Для виконання завдання він отримав вибухову речовину – пластид, яку переправив із Донецька до Дніпропетровська та незаконно зберігав її за місцем проживання», - йдеться у повідомленні прокуратури.

Під час обшуку в його помешканні вилучено 20 кг пластиду та пістолет «Макарова» з набоями. Також у нього вилучено посвідчення співробітника «генеральної прокуратури «ДНР».

Прокуратура Дніпропетровської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим відділом УСБУ в області за фактом готування терористичного акту, незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами за. ч. 1 ст. 258, ч. 1 ст. 14, ч. 1 ст. 263 КК України.

Підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.